ΕΥΧΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ
ΓΝΩΜΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ
" Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος"
Οδηγεί προς το φως την αλήθεια ο χρόνοs
{Απόδοση στην καθομιλουμένη ελληνική, από τη Νότα Κυμοθόη}
Με φως και αγάπη για το Φως της Αγάπης ΤουΠαρασκευή, 16 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΑΓΑΘΩΝ, Γράφει η Νότα Κυμοθόη


ΠΕΡΙ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΑΓΑΘΩΝΆδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .


Γράφει η Νότα Κυμοθόη

Οι άνθρωποι στην κοινωνία των ανθρώπων, όπως ονομάζεται η ομάδα οπού ζούνε
απόκτησαν αφθονία αγαθών κι έγιναν πλούσιοι, πάμπλουτοι θα έλεγε κάποιος...
Αλλά τι θα πει πλούτος; Τι θα πει αφθονία;


Διάβαζα πρόσφατα σε μια αγγλική εφημερίδα πως το Λονδίνο είναι η πιο πλούσια πόλη
στην οποία 72 οικογένειες έχουν εισόδημα πάνω από 1.000.000.000 αγγλικές λίρες το χρόνο
κι ότι είναι τόσο πολύ ακριβά ν αγοράσεις γη στο Λονδίνο που οι άνθρωποι αναγκάζονται
να ζουν σε βάρκες και διάφορα πλωτά μέσα, από φουσκωτά μέχρι ωραιότατα σκάφη...

Εκείνο οπού με ξενίζει στην όλη αυτή πραγματικότητα είναι και κατά καιρούς τα διάφορα που έχω διαβάσει για κάποιες πλούσιες κυρίες αυτής της χώρας οι οποίες άφησαν κληρονομιά τα σπίτια τους και τις καταθέσεις τους στις γάτες τους, ράτσας...Αγκύρας ας πούμε!..

Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα...
Εδώ οι τράπεζες του Λονδίνου...Γνωρίζετε τι έχει συμβεί; Γνωρίζετε τι συμβαίνει στο τραπεζικό σύστημα; Τι σχέση έχουν όλα τα κράτη με αυτό; Τι είδους συμφωνίες έχουν συνάψει για τον έλεγχο του καθενός παγκοσμίως;

Απλά σκέφτομαι πόσα δάκρυα χύνουν καθημερινά αυτοί οι άνθρωποι οπού δεν ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο, παρά μόνον για την συγκέντρωση πλούτου στα ταμεία τους...
Αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στις χώρες του κόσμου και στη χώρα Ελλάδα...


Σκεπτόμενη θετικά για όλα, χαίρομαι διότι συμπατριώτες μου Έλληνες κι Ελληνίδες κατέχουν σπουδαίες θέσεις στις υπηρεσίες του Πλανήτη Γη καθώς και στις υπηρεσίες διαχείρισης αγαθών για τον πλανήτη Γη. Αλλά, επειδή δεν είμαι ρατσίστρια με τη στενή έννοια της τοπικής καταγωγής, αλλά βλέπω τον κόσμο με άλλα μάτια, πιστεύω στον άνθρωπο απ΄όπου κι αν κατάγεται.
Διότι ο καθένας επιθυμεί την χαρά και την ευτυχία του και προσπαθεί να είναι καλά και να περνάει καλά μέσα από την καθημερινότητά του επιλέγοντας τόπο ζωής, εργασία, δραστηριότητες και σχέσεις...

Ευελπιστώντας για το καλύτερο της ανθρωπότητας και πιστεύοντας στην αφθονία της νόησης και διανόησης αλλά και στα μυαλά εκείνα τα οποία μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες για την καλυτέρευση της ζωής, ας είμαστε φιλόδοξοι για το μέλλον κι όχι απαισιόδοξοι.

Στην εποχή μας υπάρχουν περισσότεροι επιστήμονες, απ΄όσοι υπήρχαν το 1914

Υπάρχει Πολιτισμός
Υπάρχει Αφθονία
Υπάρχει ο ΟΗΕ που ενδιαφέρεται για την ανθρωπότητα
Υπάρχει Ιστορία που διδάσκει για τα λάθη των ανρθώπων
Υπάρχει ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ οπού συνθέτει ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!..

Το 2014 ας σκεφτούν οι άνθρωποι το συνάνθρωπο κι ας γίνουμε μια παγκόσμια κοινωνία ανθρώπων πολιτισμένη κι όχι κακοφορμισμένη.
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Η κάθε ημέρα είναι μια καινούρια ημέρα!

ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΓΓΛΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΚΙ ΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ...για την έως τώρα εκμετάλλευση χωρών και τόπων...με θεμιτά κι αθέμιτα μέσα(πολέμους και προπαγάνδες)
Οι άνθρωποι δεν φταίνε, ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!

Καλημέρα με αγάπη για την αγάπη
και αγάπη για το φως της Αγάπης Του!..*

*όταν λέω 1 αναφέρομαι στον ΈΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΟΛΩΝ!..

{Ο καθένας έχει την ευθύνη του δικού του εαυτού, αλλά και την ευθύνη για την ευημερία του άλλου.
Καλημέρα σε όλη την ανθρωπότητα κι ας αποδεχτούμε ο ένας τον άλλον, δίχως να επιθυμούμε να ράψουμε στα μέτρα μας τον άλλον. Οι δυνατότεροι ας βοηθήσουν τους αδύναμους.Η ζωή έχει τα πάντα. Μέσα σε αυτήν κι επάνω στη γη μας, ο καθένας έχει το δικό του άρωμα...Ας χαρούμε λοιπόν όλη αυτή τη δημιουργία κι ας τολμήσουν να καθαρίσουν οι κυβερνώντες τον πλανήτη από τα σκουπίδια τους και την εχθρική τους διάθεση κι αντιπαλότητα για να υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι δικό τους κι όχι των απλών ανθρώπων. Το ίδιο να πράξουν και οι εκπρόσωποι θρησκευτικών ομάδων που σπέρνουν διχόνοια κι αντιπαλότητα μεταξύ των θρησκευτικών ομάδων για το ποιος Θεός είναι ο πιο σωστός. Ο Θεός είναι ΈΝΑΣ για όσους πιστεύουν και ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ανήκει στη φυλή των ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Το μυστικό της επιβίωσης είναι η ΑΓΑΠΗ!.. Διαβάστε λοιπόν την επί του όρους Ομιλία του Ι. Χριστού και αποκτήστε αφθονία αγαθών σε όλα τα επίπεδα. Καλή κι ευλογημένη ημέρα να έχετε}

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

Δεν υπάρχουν σχόλια: