ΕΥΧΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ
ΓΝΩΜΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ
" Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος"
Οδηγεί προς το φως την αλήθεια ο χρόνοs
{Απόδοση στην καθομιλουμένη ελληνική, από τη Νότα Κυμοθόη}
Με φως και αγάπη για το Φως της Αγάπης ΤουΤετάρτη, 20 Απριλίου 2016

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΜΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ(11/4-23/4)


© Nότα Κυμοθόη

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ:ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΜΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ (11/4-23/4)


Με επιτυχία μεγάλη συνεχίζεται η έκθεση των μελών Λογοτεχνών Εικαστικών στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας "Αλ. Κοντόπουλος" στην αίθουσα της "Αρχαίας Αγοράς", με αφορμή τη 2η Γιορτή Φθιωτικού Βιβλίου, που διοργάνωσε ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών!..
Σε αυτήν την υπέροχη αίθουσα, από τις 11 Απριλίου έχει αρχίσει μια ωραία γιορτή Λογοτεχνίας, όπου κάθε απόγευμα έχει παρουσιάσεις Λογοτεχνών και Δρώμενων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους φιλότεχνους της Λαμίας αλλά και των περιχώρων κι επισκεπτών.
Στην άνω φωτογραφία, επισκέπτες στέκουν στα έργα που έχω ζωγραφίσει και με τιμά πολύ η παρουσία τους αλλά και η αγάπη τους για την τέχνη.
Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!
Στις 15 Απριλίου, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου Συγγραφέας και Δημοσιογράφος, παρουσίασε με ιδιαίτερη προσπάθεια το Λογοτεχνικό μου έργο, με ένα Δοκίμιο ανάλυσής της, που με συγκίνησε ιδιαίτερα. Κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα Δοκίμιο, όπου προσέγγισε τον τρόπο σκέψης γραφής μου με έναν αλλιώτικο τρόπο, από όσους έως τώρα έχει συνηθίσει ν΄ ακούει ένας Λογοτέχνης. Μοναδική ανάλυση κι ανάπτυξη σκέψης της για τη γραφή μου, οπού φανερώνει και το δικό της χαρακτήρα, μέσα από την όλη της αγάπη για το "λόγο" γραφής μου.
Κατερίνα Γιαννακοπούλου, σε ευχαριστώ από καρδιάς!!!
Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .
Ο Κώστας Νέλλας, ένας υπέροχος κιθαρίστας, μοναδικός μουσικός και ταλαντούχος, όπου κατόρθωσε να αγκαλιάσει με τη μουσική της κιθάρας του, όλη την παρουσίαση του έργου μου. Τον ευχαριστώ θερμά και μέσα από την καρδιά μου εκφράζω την αγάπη μου για τον υπέροχο συγχρονισμό, δίχως καμιά πρόβα για τους χρόνους!!!
Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Δ.Σ. του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και συγχαίρω την όλη τους δυνατή προσπάθεια, για την τέλεια οργάνωση της εκδήλωσης!!!Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες στην Πρόεδρο Κική Νικοπούλου! Μια εξαιρετική Ποιήτρια και Δημιουργό όπου η δυναμική της παρουσία να είναι κοντά μας με πραγματική αγάπη, με συγκίνησε πολύ!!!


© Nότα Κυμοθόη

Ευχαριστίες για όλους!!!
Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη

Δεν υπάρχουν σχόλια: