ΕΥΧΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ
ΓΝΩΜΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ
" Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος"
Οδηγεί προς το φως την αλήθεια ο χρόνοs
{Απόδοση στην καθομιλουμένη ελληνική, από τη Νότα Κυμοθόη}
Με φως και αγάπη για το Φως της Αγάπης ΤουΤετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Νότα Κυμοθόη"Το Λ των λέξεων και του Λόγου" Παρουσίαση βιβλίουΝότα Κυμοθόη
"Το Λ των λέξεων και του Λόγου"
Παρουσίαση βιβλίου
Μαρία Λαϊνά για το βιβλίο της Νότας Κυμοθόη "Το Λ των λέξεων και του Λόγου"Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .


Μαρία Λαϊνά:"Με τη Νότα Κυμοθόη γνωριστήκαμε το 1990 στην Ελάτεια, στο Α΄ Αρχαιολογικό Συνέδριο με την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και μέσα από τα θαυμάσια έργα της ζωγραφικής και από την ποίησή της. Στηρίζοντας το λογοτεχνικό της έργο, αποφάσισε ο Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπαταίων "Οι Αινιάνες" για την έκδοση αυτού το βιβλίου της. Δεν είμαστε εκδότες, αλλά φορείς πολιτισμού και μόρφωσης!
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος "ο Απελλής" και η παρουσίαση άνοιξε με την ομιλία της κας Καίτης Τύμη, ζωγράφου και ποιήτριας και Πρόέδρου του Συλλόγου, που εικονίζεται στην άνω φωτογραφία, πλάι στην κα Λαινά. 
Καίτη Τύμη: Παρουσίασε το λογοτεχνικό και εικαστικό έργο της Νότας Κυμοθόη διανθίζοντας με λογοτεχνικό ύφος την πνευματική της πορεία.
Η Πρόεδρος Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος τίμησε τη Νότα Κυμοθόη με το ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ για το πνευματικό της έργο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Η Νότα Κυμοθόη μίλησε για το νέο της βιβλίο "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" αγκαλιάζοντας συνοπτικά το χρόνο των γεγονότων, από την εποχή του κατακλυσμού έως και την ίδρυση της αυτοκρατορίας των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη.
Η Νότα Κυμοθόη σε μια ωριαία διάλεξή της, ανέφερε αλήθειες που έχουν σκεπαστεί κι αλήθειες που δεν έχουν λεχθεί έως τώρα. Μίλησε για θέματα ιστορικά που ενώ είναι όλη η δύναμη των Ελλήνων, τα έχουν παραγκωνίσει και αλλοτριώσει για λόγους σκόπιμους. Μίλησε με "αποδείξεις" κι όχι με "ποιητικές λεκτικές φαντασιώσεις"...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:

   Με την Καίτη Τύμη με ιδιαίτερη εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη
Καίτη Τύμη, Ρουμπίνη Παπαποστόλου, Βάσω Ανδρεοπούλου
Με τη Δικηγόρο Μαρίζα Φρυδά, την οποία ευχαριστώ ιδιαίτερα

Εδώ, με τον Βασίλη Τσακίρογλου, συγγραφέα και συνάδελφο από τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων.
Εδώ με την συνάδελφο και φίλη ζωγράφο του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος Ρουμπίνη Παπαλεξοπούλου
Εδώ με την Αναστασία Πεπέ ποιήτρια και συνάδελφο του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων

 Ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες των βιβλίων μου κι όλους που με τίμησαν με την παρουσία τους στην Παρουσίαση του βιβλίου μου "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" κι όσους δεν κατόρθωσαν να έρθουν, θα τους περιμένω στην επόμενη παρουσίαση.

Με υγεία και χαρά 
Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη
Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

Δεν υπάρχουν σχόλια: