ΕΥΧΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ
ΓΝΩΜΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ
" Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος"
Οδηγεί προς το φως την αλήθεια ο χρόνοs
{Απόδοση στην καθομιλουμένη ελληνική, από τη Νότα Κυμοθόη}
Με φως και αγάπη για το Φως της Αγάπης ΤουΤετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Νότα Κυμοθόη Έκθεση Ζωγραφικής

Νότα Κυμοθόη Έκθεση Ζωγραφικής
Στην Αθήνα
Το Chicago Athenaeum Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Center for Architecture, Art, Design and Urban Studies, παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση Ζωγραφικής – Αγιογραφίας- Γλυπτικής, του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος "Ο ΑΠΕΛΛΗΣ" » με τίτλο «Διαρκής αναζήτηση» στο Contemporary Space Athens, Μητροπόλεως 74, στην Πλάκα, Αθήνα.
Η Νότα Κυμοθόη συμμετέχει με 3 έργα ζωγραφικής της, ελαιογραφίες σε μουσαμά, διαστάσεων 0,60Χ0,80 cm, συλλεκτικά έργα παλιότερης εργασίας της με τους τίτλους:
Ο Κύκλος της ζωής (2 έργα στην αίθουσα του ισογείου κι Ο έφηβος (1 έργο, αυτό της εικόνας) στον ημιόροφο.
Η έκθεση παραμένει ανοιχτή καθημερινά (Τετάρτη έως και Κυριακή)
από τις 3 μ.μ.-10 μ.μ. εκτός Δευτέρας και Τρίτης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους λάτρεις των εικαστικών και όλους τους φιλότεχνους.
*Η Νότα Κυμοθόη είναι μέλος του Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε., μέλος του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος Ο Απελλής, μέλος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και μέλος του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Υπαταίων Οι Αινιάνες.
Έχει παρουσιάσει ζωγραφική της σε πολλές ατομικές κι ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και έργα της βρίσκονται στις συλλογές πολλών συλλεκτών και φιλότεχνων σε διάφορες περιοχές της γης.
Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

Δεν υπάρχουν σχόλια: