ΕΥΧΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ
ΓΝΩΜΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ
" Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος"
Οδηγεί προς το φως την αλήθεια ο χρόνοs
{Απόδοση στην καθομιλουμένη ελληνική, από τη Νότα Κυμοθόη}
Με φως και αγάπη για το Φως της Αγάπης ΤουΠέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Νότα Κυμοθόη"14 ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΕΤΚΕ στη ΛΑΜΙΑ"Δελτίο Τύπου 
Η 14η Υπαίθρια καλλιτεχνική συνάντηση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. έρχεται και φέτος!Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017!
70 εικαστικοί εκθέτουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κεραμικής, ψηφιδωτού, κολλάζ και μεικτών τεχνικών, ακόμη και κοσμήματα γεμάτα φαντασία. Το υπέροχο κοινό που πάντα πλαισιώνει τις εκθέσεις του συλλόγου θα έχει την ευκαιρία εκτός από τα έργα να απολαύσει και ένα πλήθος άλλων δραστηριοτήτων. Συναυλία, μουσικοχορευτικές περφόρμανς , συμμετοχικές εικαστικές δράσεις, αφηγήσεις παραμυθιών για τους μικρούς μας φίλους, τοπικά εδέσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις και δώρα, με την αμέριστη στήριξη δεκάδων χορηγών.
Σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο Λαμίας και με την άρτια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, καθώς και του Δήμου Λαμιέων, ένα ακόμα καλλιτεχνικό-πολιτιστικό γεγονός στην καρδιά της Ρούμελης, την όμορφη Λαμία, είναι γεγονός. Ο ΣΚΕΤΚΕ αποδεικνύει για μια ακόμα φορά τη δύναμη της συλλογικότητας.
Street HeArt στο ρυθμό της φαντασίας και της καλής δημιουργικής διάθεσης λοιπόν. Γιατί η Τέχνη πρέπει και μπορεί να να περνά από τις πόρτες και τις καρδιές όλου του κόσμου άμεσα, εύστοχα, επαναστατικά. 
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: