ΕΥΧΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ
ΓΝΩΜΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ
" Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος"
Οδηγεί προς το φως την αλήθεια ο χρόνοs
{Απόδοση στην καθομιλουμένη ελληνική, από τη Νότα Κυμοθόη}
Με φως και αγάπη για το Φως της Αγάπης ΤουΤρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Νότα Κυμοθόη "Έκθεση Ζωγραφικής στον Υμηττό"

          Νότα Κυμοθόη "Έκθεση Ζωγραφικής στον Υμηττό"
Η Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης, μια υπέροχη παρέα δημιουργών, εκθέτουμε τα έργα μας στον Υμηττό έως τις 11 Ιανουαρίου 2018. Τα εγκαίνια έγιναν με επιτυχία και με το χαιρετισμό του Δημάρχου της πόλης Δάφνης-Υμηττού κου Μιχάλη Σταυριανουδάκη.
Οι ζωγράφοι και λογοτέχνες της Ένωσης χαρήκαμε την όλη εκδήλωση την οποία οργάνωσε η Ένωσή μας και ο Πρόεδρος Στυλιανός Μαρούλης μίλησε με εγκάρδια λόγια για όλους μας και για την τέχνη.
Η ωραία αίθουσα του δήμου Υμηττού πλημμύρισε από φιλότεχνο κόσμο και ανθρώπους της τέχνης. Ο Πρόεδρος Συλιανός Μαρούλης μιλάει για την έκθεσή μας, έχοντας στο πλάι του την εκλεκτή εικαστικό κα Κίγκα, τον Ιστορικό Λεόντιο Πετμεζά (πίσω δεξιά) και τον Γ. Γραμματέα της Ένωσης τον Αργύρη Ζαχαρόπουλο (στα δεξιά του Λ. Πετμεζά)/
Ο Λεόντιος Πετμεζάς ιστορικός της τέχνης και ζωγράφος ο ίδιος μίλησε για το έργο μας αξιολογώντας την εικαστική μας εργασία με τα καλύτερα λόγια.
Η συμμετοχή μου είναι με έργα ζωγραφικής μου του 2006 

 Ο Λεόντιος Πετμεζάς μου απονέμει τον Έπαινο Συμμετοχής μου στην Έκθεση Ζωγραφικής μου στον Υμηττό, 2018
Με τις υπέροχες φίλες εικαστικούς, που συνεκθέτουμε μαζί σε αυτήν την Έκθεση (Χρυσούλα Σταμάτη, κα Κίγκα, η αφεντιά μου και στο βάθος με την τραγιάσκα του χαρακτηριστικά ο Σταύρος Τζώρτζος)


Η Νότα Κυμοθόη είναι ζωγράφος και λογοτέχνης και μέλος στην Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης, μέλος του Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε., μέλος του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου "Οι Αινιάνες", μέλος των Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος "ο Απελλής", μέλος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων.
Art Nota Kymothoe© Nότα Κυμοθόη

Δεν υπάρχουν σχόλια: