ΕΥΧΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ
ΓΝΩΜΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ
" Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος"
Οδηγεί προς το φως την αλήθεια ο χρόνοs
{Απόδοση στην καθομιλουμένη ελληνική, από τη Νότα Κυμοθόη}
Με φως και αγάπη για το Φως της Αγάπης ΤουΠαρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Νότα Κυμοθόη:ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Νότα Κυμοθόη με τον κ. Hussein Marie Mahmoud Μορφωτικό Ακόλουθο της Αιγυπτιακής Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα

                Νότα Κυμοθόη:ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 
           ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
                      1 Μαρτίου 2018 έως 12 Μαρτίου 2018
              ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
(εικονίζονται τα έργα της Νότας Κυμοθόη)
Η Αιγυπτιακή Πρεσβεία της Αραβικής  Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα τιμώντας τους εικαστικούς και σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιουπόλεως οργάνωσε έκθεση εικαστικών στην αίθουσά της, Πανεπιστημίου 6, Σύνταγμα, Αθήνα.

Ο σπουδαίος αρχαιολόγος και φίλος Hussein Marie Mahmoud Μορφωτικός Ακόλουθος της Αιγυπτιακής Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, έκανε τα εγκαίνια της έκθεσής στις 2 Μαρτίου 2018 με πολύ μεγάλη επιτυχία και σπουδαίους φιλότεχνους της Αθηναϊκής κοινωνίας Ελλήνων και Αιγυπτίων.
                                       Έργο ζωγραφικής της Νότας Κυμοθόη © Νότα Κυμοθόη

Η Νότα Κυμοθόη συμμετέχει με 4 έργα Ζωγραφικής της/Art Nota Kymothoe εμπνευσμένα από την Αίγυπτο. Στην εικόνα παρουσιάζει τον ήλιο του μεσημεριού, όπως είναι στην Αίγυπτο με συνθήκες υγρασίας και ζέστης αλλά και αιγυπτιακής σκόνης...
                                      Έργο ζωγραφικής της Νότας Κυμοθόη © Νότα Κυμοθόη

Τα έργα της Νότας Κυμοθόη (όπως φαίνονται στην άνω εικόνα) είναι εμπνευσμένα από τους αιγυπτιακούς χορούς Τανούρα. Αποτελούν ένα μέρος από την μεγάλη αυτή ενότητα, την οποία ζωγράφισε εμπνευσμένη από την παράσταση που είχε τη χαρά να παρακολουθήσει στην Υπάτη με τον Εκπολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο με πρωτοβουλία της αγαπημένης φίλης Μαρίας Λαϊνά.

Ο Μορφωτικός Ακόλουθος κ. Hussein Marie Mahmoud της Αιγυπτιακής Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, απονέμει τον Έπαινο Συμμετοχής της Νότας Κυμοθόη, στην έκθεση αυτή. Εικονίζονται ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιουπόλεως και ο Γ.Γ. Γραμματέας.
                                        Νότα Κυμοθόη:Ευχαριστώ θερμά για την τιμή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: