ΕΥΧΗ

Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για την οικουμένη. Βόλφγκανγκ Γκαίτε (Γερμανός ποιητής και φιλόσοφος 1749-1832)

27 Σεπτεμβρίου, 2024

Νότα Κυμοθόη "Τιμητική Διάκριση" Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ "ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ" Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ   Οι Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ τιμώντας τους Λογοτέχνες για το έργο τους, απένειμαν Τιμητικές Διακρίσεις  σύμφωνα με τις αξίες και τις αρχές που έχουν καθιερώσει στις Εκδόσεις τους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 στην Ε.Ε.Λ. στην Αθήνα, στις 18:30, με επιτυχία μεγάλη.
Στην εικόνα παραπλεύρως, ο  εκδότης Δημήτριος Φύκιρης, η Υ/νη των Εκδόσεων Σταυρούλα Βενιέρη κι ανάμεσά τους η Λογοτέχνης και Εικαστικός Ποιήτρια Νότα Κυμοθόη, που τιμήθηκε για την πολύτιμη συμβολή της στο λογοτεχνικό και ποιητικό στερέωμα του τόπου μας.


Η Λογοτέχνης και Εικαστικός Ποιήτρια Νότα Κυμοθόη, έχει γράψει πάνω από 16 βιβλία κι έχει παρουσιάσει τα έργα ζωγραφικής της σε σπουδαίες ατομικές κι ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μέσα σε πολλές αντίξοες συνθήκες προάγει τα γράμματα και τον Πολιτισμό και τα βιβλία της έχουν λάβει καλές και σπουδαίες κριτικές. Έχουν αγαπηθεί από τους αναγνώστες της. Λαμβάνει μέρος σε συνέδρια ως ομιλήτρια, σε λογοτεχνικές και εικαστικές δράσεις προάγοντας τον ελληνικό Πολιτισμό.





Πρόσφατα οι Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ την αγκάλιασαν με αγάπη και σεβασμό, πιστοί στις ΑΞΙΕΣ των Εκδόσεών τους, εκτιμώντας το λογοτεχνικό έργο της Νότας Κυμοθόη έως τώρα και συμφώνησαν για ένα νέο παιδικό-εκπαιδευτικό βιβλίο, που σύντομα θα εκδοθεί.









Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ
Τιμητική Διάκριση
Στην Νότα Κυμοθόη
Αθήνα 23 Σεπτεμβρίου 2024





Εικόνα από την ημέρα της Εκδήλωσης
Η Λογοτέχνης και Εικαστικός Ποιήτρια Νότα Κυμοθόη, ευγνωμονεί για την Τιμητική Διάκρισή της, τον Εκδότη Δημήτριο Φύκιρη και την Υ/νη Σταυρούλα Βενιέρη των Εκδόσεων ΚΟΥΡΟΣ, με συγκίνηση, κι εύχεται καλές επιτυχίες σε όλα τα βιβλία των διακεκριμένων λογοτεχνών και συγγραφέων των Εκδόσεων ΚΟΥΡΟΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: