ΕΥΧΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ
ΓΝΩΜΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ
" Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος"
Οδηγεί προς το φως την αλήθεια ο χρόνοs
{Απόδοση στην καθομιλουμένη ελληνική, από τη Νότα Κυμοθόη}
Με φως και αγάπη για το Φως της Αγάπης ΤουΔευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ "ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΙΕΡΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ" ΔΟΚΙΜΙΟ

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ
ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΙΕΡΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣΆδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .
ΔΟΚΙΜΙΟ

Βλέποντας την ολοσχερή καταστροφή της Συρίας και χιλιάδες ψυχές να αναζητούν πατρίδα...έρχονται στη μνήμη μου σαν σήμερα όλες οι καταστροφές των Ελλήνων απ΄όπου ξεριζώθηκαν. Και φυσικά είναι καιρός αυτή όλη η αλήθεια να γίνει συνείδηση, να γίνει μάθημα, να γίνει δύναμη κι όχι φόβος στους Έλληνες και στις Ελληνίδες όπου γης!

Η ολοσχερής καταστροφή της δύναμης των απανταχού Ελλήνων ξεκίνησε με κρυφές μυστικές συμφωνίες της βασίλισσας της Αγγλίας Βικτωρίας και του τότε Σουλτάνου της Τουρκίας 1877-78 σε συνεργασία με το Εβραϊκό ιερατείο εκείνης της εποχής!
Θα θυμίσω, την αγοραπωλησία της Κύπρου, από τον Σουλτάνο στη Βικτωρία της Αγγλίας (στην αρχή ήταν ενοίκιο της νήσου και φορο-είσπραξη για λογαριασμό του Σουλτάνου και την επόμενη χρονιά έγινε αγορά της Κύπρου. Φυσικά υπάρχουν όροι τους οποίους η Αγγλία δεν τήρησε ποτέ, γιατί οι στενές σχέσεις βασίλισσας Βικτωρίας και Σουλτάνου {ερωτικός δεσμός} έκαναν χαλαρή την υποχρέωση της Αγγλίας να εξοφλήσει την αγορά της Κύπρου στην Τουρκία). Ένας από τους όρους, ήταν να βοηθήσει η Αγγλία το Σουλτάνο στην ανάκτηση του Κρας (είχε χαθεί από τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο κι είχε περιέλθει στα χέρια της Ρωσίας). Αυτό καθώς και η ολοσχερής καταστροφή της ελληνικής δύναμης  σε θάλασσα και στεριά, θα ήταν το αντίτιμο των χρημάτων της αγοραπωλησίας (Τουρκίας και Αγγλίας), της Κύπρου στους Τούρκους, για να μη πληρώσει η τότε Αγγλία το χρέος της(είχε καταστραφεί την εποχή εκείνη οικονομικά, λόγω των έργων στη διώρυγα του Σουέζ κι όχι μόνον). 
ΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, για να ξυπνήσετε, οι όσοι κι όσες ακόμα συνΈΛληνες και συνΕΛληνίδες δεν γνωρίζετε...Σαν σήμερα κάψανε τη Σμύρνη, στη Μικρά Ασία...
Mε τον όρο καταστροφή της Σμύρνης ή αλλιώς Μεγάλη Πυρκαγιά της Σμύρνης αναφέρονται τα γεγονότα της σφαγής του ελληνικού και αρμενικού πληθυσμού της Σμύρνης από τον κεμμαλικό στρατό, καθώς και η πυρπόληση της πόλης, που συνέβησαν τον Σεπτέμβριο του 1922. Η καταστροφή αυτή άρχισε 7 ημέρες μετά την αποχώρηση και του τελευταίου ελληνικού στρατιωτικού τμήματος από τη Μικρά Ασία και μετά την είσοδο του τουρκικού στρατού, του ιδίου του Μουσταφά Κεμάλ και των ατάκτων του στην πόλη. Η φωτιά εκδηλώθηκε αρχικά στην αρμενική συνοικία και συγκεκριμένα από την ανατίναξη της Αρμενικής Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, όπου είχαν καταφύγει τα γυναικόπαιδα και πολιορκούσαν απ΄έξω οι Τούρκοι. Την πολιορκία την έσπασε με το ασκέρι του ο Έλληνας καπετάνιος Σιδερής (Ισίδωρος) Πανταζόπουλος, που επί πολλά έτη πολεμούσε τους άτακτους Τσέτες ληστές στα γύρω βουνά. (Ο αδερφός του, μου μίλησε για όλη την ιστορία...Είχαν νοικιάσει το σπίτι στην Αθήνα...)
 Οι Έλληνες μπήκαν μέσα στην εκκλησία και έδωσαν νερό και τρόφιμα στους πολιορκημένους, όμως, οι πολυπληθέστεροι Τούρκοι γρήγορα ανασυντάχτηκαν και παίρνοντας πυρίτιδα από γειτονική πυριτιδαποθήκη, περικύκλωσαν και πάλι την εκκλησία και την ανατίναξαν. Με τη βοήθεια του ευνοϊκού για τους Τούρκους ανέμου (που έπνεε αντίθετα από την τουρκική συνοικία) και της βενζίνης με την οποία οι Τούρκοι ράντιζαν τα σπίτια, η φωτιά κατέκαψε όλη την πόλη...Καταστροφή της Σμύρνης των Ελλήνων,  εκτός από τη μουσουλμανική και την εβραϊκή συνοικία[1], και διήρκεσε από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου του 1922 (31 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου με το παλαιό ημερολόγιο).Η Ιστορία που δείχνουν οι εικόνες δεν χρειάζεται λόγια!!!Η ιστορία που είναι γραμμένη  σε βιβλία από πληρωμένους ιστορικούς εκπαιδευτικούς προδότες, είναι λάθος!!! Όμως οι ψυχές που χάθηκαν, δεν έχουν λυτρωθεί ακόμα!!! Η αλήθεια είναι πικρή και γίνεται ακόμα πιο πικρή, όταν ανιχνεύοντας ιστορικά γεγονότα, ερχόμαστε στο παρόν και στο σήμερα και η τρίχα μας σηκώνεται κάγκελο!!!

ΓΙΑ τους ελάχιστους ακόμα της Μικρασιατικής Καταστροφής, που ζουν ανά την υφήλιο και όλους τους απογόνους τους, ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ που στη σύγχρονη εποχή μας, δημιούργησαν την καταστροφή των Σύγχρονων Ελλήνων!!!
ΕΞΗΓΩ:
Αυτή η χώρα, μετά από όλες τις μεθοδευμένες καταστροφές που έχει υποστεί, υπάρχει και θα υπάρχει σε πείσμα των όσων έχουν σχεδιάσει να την εξαφανίσουν από το χάρτη!!!
1) Μετά από τους Α και Β Παγκοσμίους πολέμους κι όσα δάνεια πήρε, για να αναπτυχθεί, φτιάχτηκαν ελάχιστες οικογένειες ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ με τα δανεικά τα οποία αποπλήρωσε ο ταλαίπωρος ελληνικός λαός και με την πολιτική του Καραμανλή ¨ΣΦΗΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ", "ΕΛΙΑ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ"...
2)Διωγμοί, ξερονήσια, διχασμός για να μη έρθουν οι Ρώσοι και βγουν στο Αιγαίο...ΟΛΟΙ οι των Αριστερών Φρονημάτων ήταν στη ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ των "κακών Ελλήνων"!!!
3)Τον τόπο διοικούσαν "χωροφυλάκοι", "Αρχιεπίσκοποι", "στρατιωτικοί" φίλοι όλοι του Βασιλιά και της Δεξιάς παράταξης (που έχει γίνει σήμερα Ν. Δ.) και του Κέντρου (εξελίχθηκε σε ΠΑΣΟΚ, σε ΕΛΙΑ και σε ΠΟΤΑΜΙ)
4. Κατέστρεψαν με σχέδιο την Κύπρο!!!Βάλανε τάχα τον Ντενκτάς στη Β. Κύπρο, αλλά κανείς δεν μας είπε την αλήθεια ποια ήταν η πραγματική σχέση του Ντενκτάς με τον Μακάριο!!!
5. Ο Φάκελος της Κύπρου δεν ανοίχτηκε ποτέ, γιατί το ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ και φυσικά...ΜΙΖΕΣ, ΜΙΖΕΣ, ΜΙΖΕΣ που είδαμε τόσααααααααααα ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, αλλά πάντα κάποιοι/ες είχαν άλλοθι...
6. Με την ανταλλαγή των πληθυσμών από την Τουρκία, αναρωτήθηκε κανείς ποιοι και με ποιο όνομα Τούρκοι έμειναν στη χώρα Ελλάδα και πόσοι από αυτούς άσκησαν κι ασκούν Πολιτική στη χώρα μας, ενώ πραγματικά οφέλη δεν έχει δει ποτέ από αυτούς ο τόπος, παρά μόνον ΆΡΠΑΞΑΝ, ΖΗΜΙΩΣΑΝ, ΑΣΚΟΥΝ ΕΠΙΡΡΟΗ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ!!!
7.Οι Έλληνες που σαν τους σημερινούς Σύριους, σκόρπισαν σε όλη τη Γη, δούλεψαν σκληρά και βοήθησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες που ζούσαν στην χώρα μας, αλλά βοήθησαν και την οικοδόμηση και την οικονομία της χώρας μας, αλλά δεν είχαν καθαρή εικόνα, για το τι συμβαίνει πραγματικά στη χώρα Ελλάδα!!!
8. Τα οικόπεδα που αγόρασαν κι έχτισαν στη συνέχεια σπίτια...
Τα σπίτια που αγόρασαν, τα χωράφια, τα κτήματα κι όλη η ελληνική περιουσία τους, δημιουργήθηκε με τον ιδρώτα τους και δεν ανήκει σε κανέναν ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΌ (Κώστα Σημίτη, Γεώργιο Α. Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά κι όλη την παρέα τους που σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.) αλλά και στα κόμματα που ξεπήδησαν μέσα από αυτά, ψήφισαν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, χρεώνοντας τον ελληνικό λαό ως το 2050!!!
9. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ, ΜΗΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ!!!
10. Το να εξευτελίζουν μια χώρα, για το θώκο της εξουσίας, είναι έγκλημα!!!
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ας εξαφανιστούν όπως εξαφανίζονται τα ποντίκια, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ και στις ζωές των μικρών παιδιών, που γεννιούνται κι είναι χρεωμένα, δίχως να φταίνε!!!
ΚΟΜΜΑΤΑ στους κόλπους των οποίων φώλιασαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
Εις το όνομα της Ιερής Μνήμης των Ελλήνων Προγόνων μας, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!
ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ...
Αν σας αρέσει να είστε ΘΥΜΑΤΑ και αν σας αρέσει να είστε στην τσέπη του χοντρο ΠΑΓΚΑΛΟΥ που είπε "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ", αν τα φάγατε μαζί του, πορευτείτε με όσους συνέπραξαν μαζί του στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!
Αν όμως δεν τα φάγατε μαζί του, ΤΟΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!
ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ!!!
Με φως και αγάπη
Νότα ΚυμοθόηΆδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .


© Νότα Κυμοθόη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: