ΕΥΧΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ
ΓΝΩΜΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ
" Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος"
Οδηγεί προς το φως την αλήθεια ο χρόνοs
{Απόδοση στην καθομιλουμένη ελληνική, από τη Νότα Κυμοθόη}
Με φως και αγάπη για το Φως της Αγάπης ΤουΔευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ"

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗΆδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ"

Το Φθινόπωρο κάνει την εμφάνισή του έντονο σήμερα σε όλη τη χώρα και στη Ρούμελη άνοιξαν οι καταρράκτες τ΄Ουρανού κι ο Δίας έδειξε την παρουσία του με αστραπές, βροντές και τους κεραυνούς του.
Ας ευχαριστήσουμε τους Πυροσβέστες μας οι οποίοι πέρασαν πολύ δύσκολες ώρες και ημέρες μέσα στη ζέστη του Καλοκαιριού. Γιατί, όταν εμείς κάναμε βουτιές, εκείνοι κουβαλώντας όλο το βαρύ εξοπλισμό τους μέσα στα πυκνόφυλλα δέντρα και στα κακοτράχαλα βουνά, ανάμεσα σε πουρνάρια κι άλλους αγκαθωτούς θάμνους και ορμώντας μέσα σε φλόγες που έφταναν πάνω απ΄τα κορμιά τους, γλίτωσαν τα δάση μας. Κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους για να γλιτώσει το δάσος. Ας είναι πάντα αιώνια η ωραία ψυχή τους, που έπεσε στο καθήκον της υπηρεσίας τους. Γιατί η εργασία του Πυροσβέστη είναι καθαρά ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ δίχως να έχουν όπλα, δίχως να έχουν τίποτα για να υπερασπίσουν την ύπαρξή τους από τους κινδύνους, που αντιμετωπίζουν.
Εύχομαι από καρδιάς να είναι καλά στην υγεία τους, να έχουν καλό Χειμώνα και η ελληνική κυβέρνηση να τους προσέχει ιδιαίτερα, γιατί το έργο τους είναι πανανθρώπινο, αγάπη για τη ζωή των άλλων και αυτοθυσία για τη φύση, τους ανθρώπους και την κοινωνία.

Σε όλη τη γη, η φετινή χρονιά υπήρξε πολύ δύσκολη για τους συνανθρώπους μας αυτούς, που προσπαθούσαν με όλες τις δυνάμεις τους, ημερόνυχτα άυπνοι, νηστικοί και συνεχώς εργαζόμενοι μέσα σε πολύ σκληρές και βαριές συνθήκες, σώζοντας τα δέντρα, που αποτελούν πηγή ζωής για την ανθρωπότητα.
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...

Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

© Νότα Κυμοθόη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: