ΕΥΧΗ

Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για την οικουμένη. Βόλφγκανγκ Γκαίτε (Γερμανός ποιητής και φιλόσοφος 1749-1832)

26 Σεπτεμβρίου, 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ:ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ
 ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ

 «Ερευνώντας τον τύμβο Καστά Αμφίπολης: 2012-2014» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η ανασκαφική έρευνα στον Τύμβο Καστά Αμφίπολης, κατά το χρονικό διάστημα 2012 μέχρι και 2014, καθώς επίσης και η γεωφυσική και γεωλογική έρευνα στον τύμβο.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσαλονίκης και ο Σύλλογος Αποφοίτων του ΑΠΘ, διοργανώνει την ως άνω προγραμματισμένη εκδήλωση, με ανοιχτή προσέλευση για τον κοινό.
Την όλη συζήτηση συντονίζει ο φίλος Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του ΑΠΘ, δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία κι ας ενημερωθεί ο ελληνικός λαός και κάθε καθαρό ελληνικό Πνεύμα και κάθε θετικά σκεπτόμενος άνθρωπος, για την αφθονία που υπάρχει εκεί και για τις προσπάθειες των αρχαιολόγων κι όλων όσων με αγάπη, εργάστηκαν κι εργάζονται για το καλό της Μακεδονίας και των Ελλήνων και της Δύναμης των Ελλήνων κι όχι για προσωπικό κέρδος, "παρεούλας τυμβωρύχων", που παραπλανούν τον κόσμο...και πουλούν παράνομα τις ελληνικές αρχαιότητες σε ξένα παζάρια αρχαιοκαπήλων...

Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη
Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

Δεν υπάρχουν σχόλια: